Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Virikerata

Koiran virikkeistäminen tarkoittaa koiran lajinomaisten tarpeiden tyydyttämistä. Näitä ovat mm. haistelu, tutkiminen, ruuan etsiminen, kaivaminen, jäljestys.. eli virikeradalla omistajan tehtävä on rentoutua ja seurata koiransa touhuamista. Virikeradalla koira saa päättää, mitä tehdään!

Kaikki perheenjäsenet ja koirat iästä, rodusta tai koosta riippumatta ovat tervetulleita mukaan. Virikeradalta saat ideoita koirasi virikkeistämiseen!

Halli on jaettu näköestein kahtia eli toisella puolella hallia ratailee toinen koira. Jos koirasi kiihtyy paljon toisista koirista, voit varata molemmat puolet koirallesi. Tällöin koirasi saa rauhassa virikkeistyä ja voit antaa koirasi vapaasti tutkia hallia. Aroille koirille virikerata on hyvä mahdollisuus tulla tutustumaan halliin ja koiralähtöisesti toimivaan ohjaajaan.

Voit varata toisen puolen myös yhdessä tutun koiran kanssa, jos koirat malttavat keskittyä leikkimisen sijaan oman radan tutkimiseen. Suositus on max 2 koiraa/30min, eli useamman koiran omistajat voivat varata molemmat puolet omille koirilleen.

  • Puolikas halli 10€/ 1 koira / n. 30min
  • Koko halli 20€/ 1-2 koiraa / n. 30min

Hintaan sisältyvät etsittävät herkut. Jos koira on herkkujen suhteen valikoiva, kannattaa ottaa mukaan koiralle maistuvia omia nameja. 

Peruutusaika virikeradoilla on 2pv ennen sovittua aikaa, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Osallistujille lähetetään käytännön ohjeet ja aikataulu sähköpostilla ennen tulevaa virikerataa. Virikeradat järjestetään Inkilänkadun hallilla.

Hallilla käy maksuvälineenä kortti ja käteinen, tarjolla on tuotemyyntiä. Pissasakot (2€/vahinko) maksetaan käteisellä, kurkkaa hallin säännöt. Talvikaudella hallilla on pakkasraja -8 astetta.

Ps. Kysy omaa virikerataa tai räätälöityjä viriketreffejä yhdistykselle tai kaveriporukallesi!

Seuraavat virikeradat:

la 23.3. alkaen klo 12

la 27.4. alkaen klo 12

ke 15.5. alken klo 17

to 30.5. (Helatorstai) alkaen klo 13