Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Slowlity

Slowlity on DoXX-areenan oma koiralähtöinen ja rento agility-tyyppinen laji, jossa tehdään mm. agilityesteillä kunkin koiran omaan tahtiin tehtäviä ja välillä rauhoittuen. Slowlityyn voivat osallistua kaiken ikäiset, kaiken kuntoiset ja rotuiset koirat.

Slowlitya voit harrastaa joko “tosissasi” tai kun haluat vain tehdä jotain koirasi kanssa. Jokainen harjoittelukerta (45 min) on oma kokonaisuutensa, joten ei haittaa vaikka et pääse joka viikko tunnille, kukin koirakko etenee omaa tahtiaan. 

Slowlityn voi aloittaa millä kerralla vain. Kertamaksu on 15 €/koirakko (Maskun KoiraKerhon jäsenille hinta on 12 €/koirakko). Ilmoittautumiset viimeistään 4 päivää ennen slowlitya lomakkeella.

Osallistujille lähetetään osallistumisohjeet ennen tulevaa slowlity-kertaa. Ohjeissa on linkki verkkokauppaan, josta varattu paikka käydään maksamassa etukäteen. Ilmoittautuminen on siis sitova, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Jos et pääsekään osallistumaan, voit myydä paikkasi eteenpäin, ilmoita korvaavan koirakon tiedot.

Voit kysyä ilmoittautumisajan päätyttyä mahdollisia vapaita paikkoja. Slowlityyn mahtuu kerralla 6-8 koirakkoa. Koulutus tapahtuu lämpimässä hallissa DoXX-areenalla Raisiossa (Varastokatu 4).

 

Huhti-toukokuu perjantaisin klo 18-18:45 

DoXX-areenalla, Raisiossa

pe 26.4.

pe 3.5.

pe 10.5.

pe 17.5.

pe 24.5.