Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Dobo

Dobo on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Dobossa on kolmenlaisia liikkeitä - koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä! Monet liikkeistä ovat muokattavissa helpoista haastaviksi hyvin pienillä muutoksilla, jolloin laji sopii kunnoltaan kaikentasoisille treenaajille.

Dobo-harjoitukset tehdään käyttäen apuna tasapainotyynyjä, puolipalloja ja kestäviä, ovaalin muotoisia Dobo-palloja.

Suurin doboilusta saatava hyöty on syvien lihasten ja tasapainon kehittyminen. Koiran syvä lihaksisto alkaa heiketä tutkimusten mukaan jo koiran täytettyä 4 kk, mikäli koira ei saa siihen harjoitusta! Syvät lihakset tukevat nivelet paikoilleen ja ne aktivoituvat hitaissa liikkeissä ja staattisessa tasapainoilussa. Mikäli koiran syvä lihaksisto ei ole kunnossa, pinnallisetkaan lihakset eivät voi toimia kunnolla. Seurauksena on lihasten jännittymistä, kiputiloja, kulumia ja lukkoja.

Mikäli koirallasi on jonkin rakenteellinen virhe tai ongelma konsultoi eläinlääkäriä tai fysioterapeuttia ennen Dobo-harjoittelun aloittamista.

 

Lue lisää Dobo-harjoittelusta!

 

Dobo-tarvikkeita omaksi?

Onnistuu! Kurkkaa koko- ja värivaihtoehtoja täältä!

Tilatessasi tarvikkeet Koirapalvelu Evan kautta säästät postikulut ja voit maksaa tilauksesi käteisellä tai kortilla!

Otan yhteyttä, kun tilaus on saapunut ja sovimme noudosta.

Tilauslomake

Dobo-tunteja joka torstai klo 18!

Hinta 20€/kerta (MaKKe ry:n jäsenet 18€/kerta), voitte osallistua niille kerroille kun teille sopii. Ilmoittautumiset viimeistään 4pv ennen tulevaa tuntia. Tunnille mahtuu 5 koirakkoa kerralla, hyödynnämme hallin näköesteitä.

Ilmoita koiran nimi, rotu ja säkäkorkeus, oma puhelinnumerosi ja kerro jos olet MaKKe ry:n jäsen. Ilmoittautuminen päättyy 4 päivää ennen tuntia, jonka jälkeen saat maksu- ja osallistumisohjeet sähköpostiin. Ilmoittaudu lomakkeella!

 

Tulevia kertoja:


to 31.1.

to 7.2.

to 14.2.

to 21.2.

to 28.2.