Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Aito tokoagi

Aidossa Tokoagissa (ATA) tehdään kontaktia luovia ja parantavia harjoituksia ja tunnin päätteeksi agility-tyyppisiä tehtäviä koiralähtöisesti. Tavoitteena on koiran arkitottelevaisuus ja aito yhteistyö koiran ja omistajan välillä. Pentujen kanssa tehtävät tehdään pennun ikä ja oppimiskyky huomioiden. Kurssille voit osallistua 12 viikkoa täyttäneen koiran kanssa.

Aito tokoagi sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille koirille ja ihmisille. Etenemme luokittain ja tehtävät vaikeutuvat luokkatasosta seuraavalle siirryttäessä. 

Koirapalvelu Evan ohjauksessa voitte koirasi kanssa suorittaa Aidon tokoagin peruskoulun (luokat 1-3) ja sen jälkeen jatkaa alakouluun (luokat 1-3). Peruskoulun ja alakoulun päätyttyä luvassa on ohjaajalle suunnattu KirjaKoiruus, jonka suorittaminen hyväksytysti on osa kyseisen kouluasteen läpäisyä. 

ATA-kurssi sisältää 4 x 45 minuuttia ohjausta ja viidennellä kerralla henkilökohtaisen kerran n. 30min, jolloin kertaamme kurssin aiheita (esimerkiksi jos olet joutunut jäämään pois joltakin tunnilta) ja pidämme loppukokeen. Kurssit ovat aina pienryhmiä.

 

Aito tokoagi 1.luokka

Torstaisin klo 18-19:

6.6. / 13.6. / 20.6. / 27.6. + koe/kertaus

Kurssin hinta 75€. Paikka Inkilänkatu 4, Turku.

Varaa kurssipaikkasi verkkokaupassa!