Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

llmoittautuminen

Voit ilmoittautua Koirapalvelu Evan koulutuksiin tai kysyä lisätietoja alla olevalla lomakkeella. Mikäli et saa kuittausta viestiisi kahden arkipäivän kuluessa, otathan yhteyttä uudelleen sähköpostilla tai puhelimitse, kiitos!

Luethan vielä ensin peruutusohjeet, jos joudut peruuttamaan osallistumisenne! Huomaa, että Inkilänkadun hallilla on talvisin -8 pakkasraja, joka tarkistetaan Forecasta. Jos pakkasraja paukkuu, osallistujille ilmoitetaan ja sovimme jatkosta.

 

Peruutusohjeet

Kurssille osallistuminen on mahdollista perua 4 vrk ennen kurssin alkua ja sovimme palautuksesta tai toiselle kurssille siirtymisestä. Huomaa, että maksamatta tai saapumatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus. Kun kurssin alkuun on alle 4 vrk, kurssimaksua ei palauteta. Voit myydä kurssipaikkasi toiselle koirakolle, ilmoita korvaavan koirakon tiedot.

Täsmätunnille ja virikeradalle peruutusaika on 2pv ennen sovittua alkamisaikaa. Huomaa, että maksamatta tai saapumatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus. Kun aloitukseen on alle 2 vrk, osallistumismaksua ei palauteta.Voit myydä paikkasi toiselle koirakolle, ilmoita korvaavan koirakon tiedot.

Mikäli kurssin tai tunnin minimi osallistujamäärä ei täyty, kurssi/tunti peruutetaan. Tästä ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. Kurssimaksu palautetaan tai sen voi halutessaan käyttää saldona tuleviin Koirapalvelu Evan koulutuksiin tai palveluihin.

Mikäli sairastut kesken kurssin tai koiralla alkaa juoksut, voitte tulla myöhemmin korvaamaan toiselle kurssille tai tunnille, jolla on tilaa.

Ilmoittautumislomake

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.