Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

Tmi Eva Rytkönen / Koirapalvelu Eva

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste

 

REKISTERINPITÄJÄ 

Eva Rytkönen
eva.rytkonen@gmail.com
Y-tunnus: 2732544-6

 

REKISTERIN NIMI

Koirapalvelu Evan Asiakasrekisteri

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

- Henkilö on ostanut Tmi Eva Rytkösen tuotteita tai koulutuksia verkkokaupan kautta
- Henkilö on ilmoittautunut Tmi Eva Rytkösen järjestämiin tapahtumiin, koulutuksiin tai varannut ulkoilutuspalveluita sähköpostilla, kotisivujen lomakkeella tai puhelimitse


REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten toimittaminen, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Tmi Eva Rytkösen omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tmi Eva Rytkönen saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Tmi Eva Rytkösellä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.

 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on ostanut Tmi Eva Rytkösen palveluja tai tuotteita:

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Osoite
Puhelinnumero
Koirasta annetut tiedot


TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Tmi Eva Rytkösen käytössä. Tietoja ei luovuteta Tmi Eva Rytkösen  ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

 

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Tmi Eva Rytkösen luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Tmi Eva Rytkösen hallitsemilla, salasanasuojatuilla palveluissa.